Vi vill erbjuda dig  verktyg att bli ditt bästa jag.

Väx dagligen och utvecklas i din takt från ditt hem.
Write your awesome label here.
Vår mission

Våra program & digitala produkter

Vi vill hjälpa dig som vill må bättre, få ut mer av livet, utvecklas och bli fri. Därför har vi skapat denna plattform där du kan hitta hypnosaudios for olika problem som hjälper dig bli av med blockeringar och bli fri. Vi har skapat meditationer som utvecklar dig mentalt, fysiskt och andligt och vi har olika onlineprogram som ger dig alla verktyg du behöver för att nå dina mål och bli ditt bästa jag. Allt i bekvämligheten av ditt eget hem och på dina villkor - enkelt men kraftfullt ❤

Praktisk utveckling på dina villkor

Lyssna, titta, läs och praktisera i bekvämligheten av ditt eget hem, eller där du befinner dig.

Låga priser som passar även tunna plånböcker

Vi tycker inte att utveckling och läkning bara ska vara tillgängligt för vissa så vi håller priserna låga så även tunnare plånböcker ska ha råd att investera i sig själva.

Tillgång 24/7

Du har tillgång till program, audios, videos och annat material dygnet runt var än du befinner dig.

Enkla att förstå och använda 

Vi har försökt göra allt så enkelt det är möjligt så alla ska klara av att använda verktygen. Vi finns också bara ett mejl bort om du skulle ha några frågor.

Jag drivs av att hjälpa andra nå sin fulla potential

Jag heter Camilla och jag driver sjalvstark.se, attraheramera.se och nu hypnoshjalpen.se som är till för att hjälpa andra människor att läka, växa och nå sin fulla potential. Jag arbetar dagligen som hypnoterapeut och coach och jag har grundat denna plats för dig som vill förändra beteenden och må bättre med stöd av program, workshops, hypnos och meditationer online. 

Hypnoshjälpen är en del av Självstark och du är varmt välkommen hit ❤

Missa inga nyheter.
Prenumerera på nyhetsbrevet!

Thank you!
Created with